Рафтовите стелажи с подвижна база са решение, което увеличава до 60% полезната рафтова или складова площ. Предназначени са за съхраняване и складиране на депалетизирана стока, гуми, архиви, книги и всяка една стока, съхранявана на стандартните рафтови стелажи.

Тези стелажи се монтират на подвижна основа - количка, която се движи по релсов път чрез ръчна манивела или е с електрическо задвижване.

Релсовият път може да бъде монтиран върху готов под, може да бъде вкопан, а може да бъде интегриран с друго финишно покритие, като ламинат, паркет или теракот.

Повишеният капацитет на помещението се постига поради факта, че се отваря само един работен коридор там, където е необходимо на оператора.

Дълбочините на рафтовете са от 300 мм до 1100 мм – през 100 мм, а дължините от 600 мм до 2200 мм – през 200 мм.

Височината е до 3 метра, в зависимост от необходимостта на клиента.

Възможност за преаранжиране/преместване на рафтовете през 25 мм или през 50 мм, в зависимост от производителя, марката и модела на стелажа.

Рафтовите стелажи могат да бъдат оборудвани с много аксесоари, като разделители, мрежи, перфорирани пана и др., което увеличава тяхната сфера на приложение.

Предлаганите от нас стелажи са производство на Италианските производители Ferretto group  и ICAM. Модели „EuroMobil“ и „Compatta“.

Подходящи са за:

 

Предимства и особености: