#

ЧЗВ

Да, разбира се. Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да уточни сроковете за доставка.

Наш сътрудник ще дойде на място, за да снеме размерите на помещението, ще се информира за Вашите потребности, ще Ви предложи стелажна система, съответно с чертеж и оферта.

Срокът за изработка зависи от избраната стелажна система. Някои стелажи съхраняваме на склад.

Номенклатурата от елементи за стелажни модули за ръчно обслужване дава възможност за изграждане на единични модули с ВИСОЧИНА H = до 6000 mm; ШИРОЧИНА (разстояние между осите на колоните) до 2400 мм; ДЪЛБОЧИНА НА РАФТА: 300, 400, 500, 600, 800, 1000, 1200 мм.

Основните конструктивни елементи са: КОЛОНИ, ГРЕДИ и ПЛОТОВЕ. При изграждането на вертикалните носещи рамки се използват дистанциали и диагонали. Като опции се предлагат многобройни аксесоари.

Стелажите за палетно складиране са съобразени със стандарта на европалетите - 1200х800mm. При най-разпространения начин на складиране се предлагат рафтове, оформени от двойка носещи греди, с дължина 2700mm. Тези рафтове побират по 3 европалети, поставени с дългата си страна в дълбочина на рафта. Натоварването на чифт греди може да е до 4500 кг или 1500 кг на палето място.

Натоварването на рафтовете варира от 80 kg до 640 kg, в зависимост от размерите и вложените елементи.

Рафтовите стелажи са поцинковани, но по желание на клиента могат да се изпълнят и с епоксидно-прахово покритие.

Осигурява се транспорт и монтаж при желание на клиента, като трябва да се заяви в запитването, за да се калкулира в офертата.

Основният начин на плащане е с банков превод. Плащането по предоставената банкова сметка трябва да бъде извършено авансово преди доставка.

Не разполагаме със специално обособена мострена зала, но в офиса ни ще Ви бъдат предоставени материали и каталози за онагледяване.

#

ЗА ПОРЪЧКА ИЛИ ИНФОРМАЦИЯ

Свържете се с нас на посочените контакти